Overzicht, inzicht én rust

Spitt, voor het optimaal
inzetten van uw
medewerkers

Neem contact op Wat is Spitt?

Het optimaal inzetten van uw medewerkers is vaak een grote zorg. Hoe is de projectplanning? Hoe is de personeelsplanning? Moeten we werven of outsourcen? De juiste medewerkers op het juiste moment op de juiste werkplek. Dáár draait ���������t om. Meer dan ooit.  Wilt u op dit vlak overzicht, inzicht en rust in uw organisatie? Met Spitt heeft u het juiste intuïtieve  en eenvoudige hulpmiddel in handen!

Spitt staat voor System People Information Tracking Technology. Met Spitt behoudt u altijd het overzicht van waar uw mensen aan de slag zijn, aan de slag kunnen of snel aan de slag moeten. De communicatie tussen projectleiders, planners en de personeelsmanagers is open en transparant. De voortgang van elk klein en groot project, van eenvoudig tot complex, heeft u onder controle.  Altijd en overal in ����n oogopslag!

Minder kans op fouten!

De prestatienorm wordt steeds hoger. Ook voor u als bouwondernemer. En dat neemt de komende jaren alleen maar toe. Iedereen krijgt extra neventaken, maar de klus moet wel in dezelfde tijd of, nog liever, sneller������ worden geklaard. Efficiency wordt belangrijker. Spitt geeft u en uw medewerkers overzicht en inzicht, met onder meer reducering van communicatiefouten.

Spitt is een initiatief van ZZPR.nl, de intermediair tussen zelfstandig ondernemer zonder personeel en u als opdrachtgever. Met zo’n 25 jaar ervaring in personeelsinzet en -planning weet ZZPR.nl als geen ander het belang van het optimaal inzetten van medewerkers. Puur op basis van praktijkervaringen en voortdurend vooruitkijken naar de toekomst is Spitt ontwikkeld.

ZZPR.nl onderschrijft met Spitt opnieuw de meedenkende partner te zijn als het gaat om de juiste vakmensen op het juiste moment op de juiste werkplek. En of u bij de optimale bezetting wel of geen beroep moet doen op externe krachten, bijvoorbeeld via ZZPR.nl, met Spitt geldt in alle gevallen: overzicht, inzicht én rust!
The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.topspyapps.net